Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Πάνω από 30 τα «ύποπτα» κρούσματα (όλα αρνητικά), μία παράβαση των μέτρων - Θερμομέτρηση στις αστυνομικές υπηρεσίες


Σειρά μέτρων σχετικά με την προσέλευση πολιτών στις αστυνομικές υπηρεσίες υλοποιείται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, μετά από σχετική απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Πέτρου Περδικάτση, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.
Η διαδικασία αυτή στις υπηρεσίες (Έδεσσας, Γιαννιτσών, Αριδαίας και Σκύδρας) θα εφαρμόζεται για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, με σκοπό την προστασία πολιτών και αστυνομικών.
Ένα σημαντικό μέτρο που λήφθηκε και τηρείται με «θρησκευτική ευλάβεια» είναι η ηλεκτρονική θερμομέτρηση των πολιτών στην είσοδο των υπηρεσιών, στην οποία υπάρχουν απολυμαντικά είδη (αντισηπτικά, γάντια κ.λ.π.) και αναρτημένες οδηγίες για την εξυπηρέτησή τους. 
Παράλληλα γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση των πολιτών με τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες για τη διεκπεραίωση των εκτάκτων υποθέσεών τους (τακτικές δεν διεκπεραιώνονται. Σε ό,τι αφορά στην προσέλευση πολιτών στα Τμήματα Τροχαίας, η υποβολή αντιρρήσεων για τροχαίες παραβάσεις και αντίστοιχα η ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξή τους, θα γίνεται με την αρμόδια υπηρεσία, με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με fax.
Να σημειωθεί ότι με απόφαση του κ. Περδικάτση έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες των αστυνομικών για την διαφύλαξη και ασφάλεια των εμπορικών καταστημάτων που ως γνωστό, παραμένουν κλειστά, αλλά και για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. 


Ιδιοκτήτης καφενείου στο αυτόφωρο για παράβαση των μέτρων 

Μέχρι σήμερα, σε ολόκληρη την Π.Ε. Πέλλας έχει διαπιστωθεί και καταγραφεί από την Αστυνομία μία παράβαση των εκτάκτων μέτρων για τον Κορωνοϊό σε καφενείο των Γιαννιτσών -το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν ανοιχτό και λειτουργούσε- ο ιδιοκτήτης του οποίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Πάνω από 30 «ύποπτα» κρούσματα στην Πέλλα, όλα αρνητικά

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Πέλλα μέχρι τώρα έχουν σταλεί για εξέταση σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης πάνω από 30 «ύποπτα» κρούσματα για τον κορωνοϊό, τα οποία στο σύνολό τους ήταν αρνητικά, ενώ υπάρχουν και δύο κατ΄ οίκον περιορισμοί σε συμπολίτες μας που ήλθαν από το εξωτερικό.

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν μπορουμε να πάμε στη δουλειά μας λεωφορεία δεν έχει στα αυτοκίνητα δεν αφήνεται τρίτο άτομο τη θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.