Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η σημαία του αειφόρου σχολείου κυματίζει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Αριδαίας


Η σημαία του αειφόρου σχολείου στολίζει το σχολείο μας ύστερα από βράβευση της σχολικής μας μονάδας από την  Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και το Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ,για μια σειρά δράσεων στους 8 πυλώνες της αειφορίας.     

Για δύο συνεχόμενα έτη μαθητές και εκπαιδευτικοί εργάστηκαν και συνεργάστηκαν σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, ολοκληρώνοντας το λουλούδι της αειφορίας. Οι πυλώνες της μάθησης  της συνεργασίας,  της προαγωγής της υγείας, της ενέργειας, από το τοπικό στο παγκόσμιο διανθίστηκαν με δράσεις και πρωτοβουλίες των μαθητών μας ,οι οποίοι απόκτησαν αειφορική συνείδηση και βραβεύτηκαν για τις προσπάθειές τους.            Ευχόμαστε, οι αρχές της αειφορίας που καλλιεργήθηκαν στο σχολικό μας περιβάλλον  και θα συνεχισθούν στις επόμενες χρονιές, να αποτελέσουν πρόδρομο αειφορικής συμπεριφοράς στη μετέπειτα ζωή τους.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.