728x90

Ξαφνικός θάνατος 50χρονου τροχονόμου στην Ημαθία

Στο πένθος βύθισε την αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας ο απροσδόκητος θάνατος ενός 50χρονου τροχονόμου.
Ο Λ.Δ. ενώ βρισκόταν στο σπίτι ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.
Οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο άτυχος άνδρας είχε εργαστεί την ίδια ημέρα και μάλιστα, όπως λένε συνάδελφοί του, δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα στην υγεία του.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας στο οποίο αναφέρει:

Από χθες το απόγευμα, η αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας πενθεί βαρύτατα.
Αιφνίδια και απροσδόκητα, έφυγε από κοντά μας ο καλός φίλος και συνάδερφος, ο «Αγαθός μας Γίγαντας», Λάμπρος Δημητρουλάκος.
Ο Λάμπρος την 25/03/2020 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών.
Υπηρετώντας για 25 έτη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τα τελευταία χρόνια ως δικυκλιστής στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, άφησε το δικό του στίγμα σε όλους εμάς και στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας. 
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους.
Ο Λάμπρος ήταν ένας από μας!
Καλό ταξίδι αδερφέ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code