Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λόγω κορονοϊού στις 6-7 Ιουνίου ο 15ος Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"


Η Οργανωτική Επιτροπή του 15ου Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" εκτιμώντας τα νέα δεδομένα σχετικά με τη νόσο Covid-19, ανακοίνωσε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής το διήμερο 6-7 Ιουνίου 2020. Ο Μαραθώνιος είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 22 Απριλίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Με δεδομένη την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, για την εφαρμογή των μέτρων του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και με δεδομένες τις βελτιωμένες καιρικές συνθήκες εκείνης της εποχής, οι τομείς της διοργάνωσης συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ώστε ο επερχόμενος «Μαραθώνιος της Ιστορίας» να είναι αντάξιος των προσδοκιών όλων μας και να δώσει στην πόλη μας, στη χώρα μας και κυρίως στους συμμετέχοντες δρομείς τη χαρά και το χρώμα, που τόσο πολλή ανάγκη έχουμε όλοι μας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται κανονικά, με καταληκτική ημερομηνία για τις ομαδικές εγγραφές τη 13η Μαΐου 2020 και για τις ατομικές εγγραφές τη 15η Μαΐου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, τηλεφωνικά στο 2310 200360 ή με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για το νέο αναμορφωμένο ωρολόγιο αγωνιστικό πρόγραμμα, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος και την υποστήριξή τους, καθώς και για όλες τις παράλληλες δράσεις του «Μαραθωνίου της Ιστορίας»".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.