Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Πέλλα - Σταθερή η κατάσταση υγείας του 67χρονου


Και δεύτερος φορέας του κορωνοϊού προέκυψε στην Πέλλα μετά από τις εξετάσεις δειγμάτων που εστάλησαν για έλεγχο από το Νοσοκομείο Έδεσσας. Το δεύτερο κρούσμα προέρχεται από αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής 59 ετών που εργαζόταν στην κτηνοτροφική μονάδα του πρώτου ασθενή από την Αλμωπία.  



Σταθερή η κατάσταση υγείας του 67χρονου κτηνοτρόφου

Συνεχίζεται σε ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Έδεσσας η νοσηλεία του 67χρονου κτηνοτρόφου από τη Φούστανη Αλμωπίας που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ήταν η πρώτη επιβεβαιωμένη εμφάνιση της νόσου στην Πέλλα.

Οι αρχές αναζητούν λύση στο "γρίφο" της μετάδοσης αλλά από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής δε μπορεί να διαπιστωθεί με βεβαιότητα η πηγή προέλευσης του ιού .

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προχωρά σε απολύμανση όλων των δημόσιων χώρων στην κοινότητα της Ανατολικής Αλμωπίας όπου εντοπίστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα.

Δείτε το χάρτη των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ρε παιδιά δεν είναι κανένας απο φουστανη να μας πει τι παίζει εκεί... πολλά ακουγόνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές βόλτες και Τραπεζοματα στην περιοχη το μένουμε σπιτι είναι μόνο για κάτι παππούδες οι άλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικα στους αρρώστους και μεγαλη προσοχη σε αυτους που πρεπει να μεινουν σε καραντινα!! Ας υπακουσουν στους αρμοδιους και πιστα να εφαρμοσουν τα μετρα !! Το οφειλουν στους σγαπημενους τους αλλα και στους συμπολιτες τους!! Φαιρομαστε σαν να ειμαστε αρρωστοι ολοι μας!! Την γειτονισσα κσι τον φιλο θα τπυς δουμε αργοτερα!! Καλο κουραγιο σε ολους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλές βόλτες και Τραπεζοματα στην περιοχη το μένουμε σπιτι είναι μόνο για κάτι παππούδες οι άλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και απλη γριπη να εχεις αδερφε θα σου πουν εχεις κορονοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως έχουμε δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα από τι στιγμή που δεν βγήκε άλλο αποτέλεσμα.Πως γράφεται κάτι το οποίο δεν είναι επιβεβαιωμένο. Άλλο ύποπτο κρούσμα και άλλο επιβεβαιωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.