Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Μητσοτάκης: Επεκτείνεται το επίδομα των 800 ευρώ - Κανονικά το δώρο του Πάσχα (βίντεο)


Το τρίτο διάγγελμά του από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός

Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί κανέναν εφησυχασμό και ζήτησε πλήρη εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «επεκτείνεται ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ έως τα τέλη Απριλίου και σε όσους απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εξακολουθούν να λειτουργούν με μείωση του τζίρου τους.

Το μέτρο, λοιπόν, δεν αφορά μόνο τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, αλλά τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα. Των οποίων το κράτος θα καλύψει και όλες τις ασφαλιστικές εισφορές.

Την ενίσχυση των 800 ευρώ θα λάβουν και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας. Και για αυτούς θα ανασταλεί επίσης η υποχρέωση καταβολής εισφορών.

Οκτακόσια ευρώ όμως θα λάβουν και όλοι όσοι απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1η Μαρτίου μέχρι και χθες. Φροντίζουμε, πέρα και πάνω από όλα, αυτούς που χτυπήθηκαν πρώτοι και πιο σκληρά από την κρίση».

Έκτακτο δώρο Πάσχα σε γιατρούς σε νοσηλευτές. Κανονικά θα καταβληθεί προς όλους τους εργαζόμενους όπως το δικαιούνται

«Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται. Ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία» είπε ακόμη ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του, για να συμπληρώσει: 

«Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς".                                                                                                


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Για τους αγρότες τίποτα από τους αγρότες ζείτε και μόνο για τους ψήφους τους ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάχα χάχα χάχα ποιους αγρότες ρε καημενεεε αυτός ζει και αναπνέει για τον επιχειρηματικό κόσμο μόνο.

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι?Πλητεται και ο αγροτικός κλαδος?Μήπως σταμάτησαν τα κλαδέματα και τα ραντησματα λόγο covid-19 με εντολή της κυβερνήσεως?Χαλαρωστε!Βγείτε και κλείστε τώρα τους δρόμους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ έτσι είναι φάε φάε εισαγόμενα κάτσε και πληρώνε τώρα δέκα φορές πάνω τα πάντα για να μάθεις αν πλήττεται ο αγροτικός κλάδος η Όχι ενώ η δικηγόροι πλήττονται ας πούμε εεεε

      Διαγραφή
  3. Γκαντεμη...θα μας πεθανεις ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχεται και το ηφαίστειο της Σάντο. Κανονικά το δώρο του Πάσχα τώρα έτσι;;
    Να μην τολμήσει και διανοηθεί ότι δεν θα καταβληθεί το δώρο σου είπε ο Τσιπρας. Τελικά τον τρέμεις τον Τσιπρα Μητσοτάκη τα γύρισες χαχαχα. Αντε φύγε αφού δε μπορείς δεν τοχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 20% και βάλε ο ανεπαρκής κούλης από το πολιτικό λαμόγιο το δικό σου Εκεί μας κατάντησε

      Διαγραφή
    2. Τι να τρέμει τον χαμένο τον ψεύτη αυτός την ημέρα την κάνει νύχτα τα ξέχασες ευτυχώς που δεν ήταν τώρα στην κρίση

      Διαγραφή
  5. Για τον 10:24.Φιλε σε λίγο δεν θα έχω να φάω τίποτα γιατί μου κλείσανε το μαγαζί!!!!Και κοίτα μην φάμε τίποτα από κάνα φτωχόσπιτο αγρότη.Οκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.