Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλκ. Στεφανής: Αντιμετωπίστηκαν 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων


Για 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας κατά τη διάρκεια της νύχτας έκανε λόγο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σημειώνοντας πως όλες αντιμετώπιστηκαν επιτυχώς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Στεφανής εξήρε το έργο των ενόπλων δυνάμεων και μίλησε για δεύτερη μέρα έντασης, υπογραμμίζοντας πως όλοι αντιλαμβανόμαστε πως πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή αλλά σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πρέπει να δείξουν ομοψυχία.

Παρατήρησε πως οι ροές προσφύγων και μεταναστών είναι αδύνατον να έρχονται στο σύνολο τους από την Ιντλίμπ ενώ εκτίμησε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπαίνουν στην διαδικασία να περιορίσουν τον ερχομό τους προς τα σύνορα.

«Πάμε να δούμε πόσο αποτελεσματικά είναι τα μέτρα που λάβαμε», πρόσθεσε τονίζοντας πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των συνόρων μας σε στεριά και θάλασσα.

«Φυλάμε τα σύνορα μας, φυλάμε τα σύνορα της Ευρώπης» κατέληξε ο κ. Στεφανής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.