Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ερώτηση του Διονύση Σταμενίτη για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών


Με ερώτηση του προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης θέτει το ζήτημα της διάθεσης των προϊόντων των θερμοκηπιακών καλλιεργειών.

Ειδικότερα, στην ερώτηση του ο Βουλευτής, τονίζει ότι σύμφωνα με την απόφαση για αναστολή της δραστηριότητας των κλάδων των λαϊκών αγορών της παρ. 9 του άρθρου 2 του Ν. 4497/2017, (για τους οποίους απαιτείται μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 έως 25 Απριλίου 2020), περιορίζεται ο αριθμός των παραγωγών και εμπόρων που συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν μείωση στο 50% των παραγωγών και εμπόρων που συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές από την εφαρμογή του μέτρου.

Το γεγονός αυτό συνεπάγεται πως ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων των θερμοκηπιακών καλλιεργειών θα παραμείνει αδιάθετο, με αποτέλεσμα την απώλεια εισοδήματος.

Στα πλαίσια αυτά ο Βουλευτής ζητά από τους Υπουργούς να ενημερωθεί για τις προθέσεις των Υπουργείων αναφορικά με τη λήψη μέτρων κάλυψης των απωλειών που θα προκύψουν, στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συνέλθετε, τι είναι αυτά τα Ρεζιλίκια, η Τζάκρη ζητάει για τους λογιστές εσυ για τις λαϊκές.Τι λαϊκισμός είναι αυτός.Καθηστε περιμένετε,πώς θα πάει το πράγμα ,ζούμε μια πρωτόγνωρη πανδημία, και κανείς δεν ξέρει τί τελειωμό θα έχει.Και σεις συναγωνίζεστε ποιος θα γίνει πιο αρεστός στην κάθε κοινωνική ομάδα.Τι είναι το κράτος μια δεξαμενή απύθμενη; που θα τα βρει; Και είμαστε στην αρχή ακόμη.Και αφού κοπτεστε τοσο Πολύ για μάς, γιατί δεν δίνετε τα δεκαχιλιαρα των μισθών σας για το καλό μας.Περιμενουμε ερώτηση οτι χαρίζετε τους μισθούς σας για το γενικό καλο.Αλοιως το έχετε παραξευτελιση. Και γω μπορώ να κάνω ερώτηση για τους τσαγκαριδες,τις μοδιστρες,που δεν τους επισκέπτεται ο κόσμος και έχουν χάσει το 100% των εσόδων και όχι το 50% .Ντροπή πια . Έλεος οσπου θα φθάσει ο λαϊκισμός σας; Τι είναι το κράτος η χρυσή κότα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους μια λογική φωνή!!! Μπράβο φίλε!!!

      Διαγραφή
  2. Νταλκαδιαρηδες οι βουλευτές μας νοιάζονται για το καλό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.