Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Πέλλας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Με πρωτοβουλία του βουλευτή Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα, του Δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου και του βουλευτή με θέμα την αξιοποίηση των υπαρχόντων φραγμάτων αλλά και την κατασκευή νέων στο δήμο Πέλλας.

Ο δήμαρχος παρουσίασε προτάσεις εξοικονόμησης αρδευτικού νερού και ενέργειας σε περιοχές του δήμου, όπου δεν υπάρχουν συλλογικά αρδευτικά δίκτυα. Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα των υπαρχόντων μελετών αλλά και της ωρίμανσης νέων με σκοπό τη μετάβαση σε μια νέα αντίληψη άρδευσης, ενεργειακά οικονομικότερη, που θα επιτευχθεί με την αξιοποίηση νερού από ταμιευτήρες. Οι προτάσεις αφορούν στα φράγματα Πενταπλατάνου, Δυτικού, Αχλαδοχωρίου, Αγροσυκιάς αλλά και στο υπό μελέτη φράγμα της Γραμμόσκας.

Ο υφυπουργός από την πλευρά του διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι, θα δρομολογήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου οι προτάσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ7 Μαρτίου 2020 στις 12:34 π.μ.

    Δευτέρο οι δήμαρχοι και Ο Μπατσης και ο Σταμκος δεν γνωρίζουν , ότι η Αγροτική οδοποιία και τα φράγματα ανήκουν στις περιφέρειες,με απόφαση του τότε υπουργού καρασμανη .
    Ο Σκρεκας ούτε αυτο γνωριζει;
    Οτι δεν έχει καμία αρμοδιοτητα σε αυτά τα θέματα.
    Τελικά αυτές τις μελέτες τι θα τις κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΛΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ7 Μαρτίου 2020 στις 12:56 π.μ.

    Παρακολουθώ τον νέο υπεροπτη υφυπουργό προχθές στη τηλεόραση της βουλης .
    Μα τόσο άσχετος είναι ο άνθρωπος.Πρωτο μόνιμη επωδός του ειναι ότι ο αγρότης θα κάνει το φωτοβολταϊκό του και θα λύσει το πρόβλημα του....
    Δευτέρο οι δήμαρχοι και Ο Μπατσης και ο Σταμκος δεν γνωρίζουν ,ότι η Αγροτική οδοποιία και τα φράγματα ανήκουν στις περιφέρειες,με απόφαση του τότε υπουργού καρασμανη .Ο Σκρεκας ούτε αυτο γνωριζει; Οτι δεν έχει καμία αρμοδιοτητα σε αυτά τα θέματα. Τελικά αυτές τις μελέτες τι θα τις κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.