Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Μικρασιατών Πέλλας: Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον στρατηγό Δ. Κωνσταντάκο


Αλλαγή φρουράς στη διοίκηση της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού "ΕΛΑΣΣΩΝ" στην Έδεσσα

Όπως πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Δημόκριτος Κωνσταντάκος, στρατηγός διοικητής της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού "ΕΛΑΣΣΩΝ", παρέδωσε την διοίκηση της στον υποστράτηγο κ. Σωτήριο Κωστάκογλου, την 23 Μαρτίου.
Για τον ένα χρόνο που ήταν επικεφαλής της Μεραρχίας αφήνει άριστες εντυπώσεις από την παρουσία του στην ζωή της πόλης μας. Μετά από την τιμητική  του πρόσκληση συμμετείχαμε με το χορευτικό μας τμήμα στην εκδήλωση της 20ης Νοεμβρίου 2019 στα Γιαννιτσά, για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον ευχαριστούμε θερμά ως συμπαραστάτη του Συλλόγου μας, τόσο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας της ΛΑΦ Έδεσσας, όσο και για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις μας. Λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν είναι εύκολο να βρεθούμε από κοντά και να τον αποχαιρετίσουμε. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα ανταμώσουμε και πάλι, γνωρίζοντάς του ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην Έδεσσα και τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Πέλλας "Η Μπίγα".

Τον νέο διοικητή κ. Σωτήριο Κωστάκογλου καλωσορίζουμε στην πόλη μας και του ευχόμαστε ολόψυχα, επιτυχή και δημιουργική θητεία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.