Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα με φοιτήτρια στο Κιλκίς


Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στην πόλη του Κιλκίς από το πρωί της Δευτέρας. Δείγμα νεαρής φοιτήτριας που παρουσίασε ήπια συμπτώματα λήφθηκε από το Νοσοκομείο Κιλκίς και εστάλη προς εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος του δείγματος από το εργαστήριο του ΑΠΘ έδειξε ότι η φοιτήτρια, η οποία ήταν σε πρόγραμμα ERASMUS σε χώρα της Ευρώπης και επέστρεψε στο Κιλκίς τις τελευταίες ημέρες, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και τούτο είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο γειτονικό νομό.
Τα συμπτώματα είναι ιδιαίτερα ήπια και η νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται στο σπίτι της απομονωμένη.
Να σημειωθεί ότι η ίδια δεν προσέγγισε το νοσοκομείο Κιλκίς ενώ το δείγμα που λήφθηκε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια, είναι αρνητικό.
Συνεχίζεται η ανίχνευση των επαφών της και ακολουθείται το σχετικό πρωτόκολλο ενεργειών για την αντιμετώπιση της νόσου και την πρόληψη της εξάπλωσής της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.