Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ζητά η "Λαϊκή Συσπείρωση"


Με κοινή δήλωσή τους προς τους Δημάρχους και τους Πρόεδρους των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Π.Ε.Πέλλας, οι εκπρόσωποι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ζητούν να παρθούν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του “κορονοϊού”.
Είναι αναγκαίο, οι Δημοτικές Αρχές, να απαιτήσουν άμεσα από την Κυβέρνηση έκτακτη χρηματοδότηση για την αποτελεσματική προστασία των Σχολείων των Δήμων της Πέλλας από τον “κορονοϊό” με την αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση όλων των Σχολικών Επιτροπών. 
Οι Δήμοι από τη μεριά τους, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτελεσματικής προστασίας των Σχολείων, Νηπιαγωγείων & Παιδικών Σταθμών, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα τους, την επάρκεια σε σαπούνια, αντισηπτικά, κ.λ.π., με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών υγείας.
Επίσης τα ίδια μέτρα να ληφθούν και για όλες τις Υπηρεσίες των Δήμων, και σε όλους τους δημοτικούς χώρους. 
Είναι απαραίτητο να υπάρξει άμεση ενημέρωση των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Πέλλας για τις ενέργειες που έχουν γίνει, όπως και για τον προγραμματισμό που απαιτείται.

Οι εκπρόσωποι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” 
των Δήμων της Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.