Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Κιλκίς


Πρόκειται για άνδρα ο οποίος υπηρετεί σε κλιμάκιο δημόσιας υπηρεσίας σε παραμεθόρια περιοχή του νομού. Σε καραντίνα στενές του επαφές.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο του Κιλκίς το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο νομό Κιλκίς.

Πρόκειται για άνδρα που υπηρετεί σε κλιμάκιο δημόσιας υπηρεσίας σε παραμεθόρια περιοχή του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidiseis.gr, ο άνδρας είχε εμφανίσει πολύ ήπια συμπτώματα, με δέκατα, και στον προληπτικό έλεγχο που έκανε το δείγμα βγήκε θετικό.

Άλλος ένας συνάδελφός του στην ίδια υπηρεσία εξετάστηκε και το δείγμα  βγήκε αρνητικό, ενώ αναμένεται ένας ακόμη άνδρας της ίδιας υπηρεσίας που κατάγεται από γειτονικό νομό να εξεταστεί. Όλοι παραμένουν σε κατ’ οίκο περιορισμό.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ο διοικητής το νοσοκομείου, Γιάννης Ανδρίτσος, ενημέρωσε το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, και όλους όσους έχουν σχέση με το περιστατικό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών του άνδρα που βρέθηκε θετικός.

Το πρωί του Σαββάτου με εντολή του δημάρχου έγινε προσεκτική απολύμανση σε όλους τους χώρους της υπηρεσίας όπου υπηρετεί ο πολίτης που νόσησε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.