Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"ΕΥ ΖΗΝ" Δήμου Έδεσσας: Συμμετέχουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της πανδημίας


Το νπδδ “ΕΥ ΖΗΝ” Δήμου Έδεσσας συμμετέχει συλλογικά στη συντονισμένη κοινή δράση του Δήμου Έδεσσας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν λόγω της πανδημίας, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του για την υποστήριξη συνδημοτών και δομών του Δήμου Έδεσσας.

Ήδη ο χώρος του ΚΑΠΗ παραχωρήθηκε στην μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Έδεσσας και λειτουργεί πλέον μόνο για αυτό τον σκοπό. Πολίτες που έχουν την δυνατότητα και επιθυμούν να συνδράμουν με το αίμα τους μπορούν να επισκεφτούν τον χώρο του ΚΑΠΗ καθημερινά 9:00-13:00.

Οι χώροι των παιδικών σταθμών καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν όπως προστάζουν οι υπάρχουσες ανάγκες προς αντιμετώπιση του Covid-19. Οι παιδικοί σταθμοί παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας μέχρι την 25-3-2020 και για οποιαδήποτε εξέλιξη οι ωφελούμενοι των υπηρεσιών αυτών θα ενημερωθούν άμεσα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του νομικού προσώπου στο facebook(www.eyzhn15).

Το προσωπικό του “ΕΥ ΖΗΝ” καλέστηκε και ανταποκρίθηκε άμεσα με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλει στην ανακούφιση τόσο άλλων συναδέλφων τους όσο και συνδημοτών. Ενισχύει για μία εβδομάδα τις υπηρεσίες του Γηροκομείου Έδεσσας αλλά και το πρόγραμμα “ Βοήθεια στο Σπίτι” για όσο καιρό χρειαστεί και ανάλογα με τις διαμορφούμενες εξελίξεις.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανακούφισης των συνδημοτών μας – χρηστών των παιδικών σταθμών αποφασίστηκε ότι τα τροφεία για τον μήνα Μάρτιο δεν θα καταβληθούν λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν. Αν ωστόσο υπάρχουν γονείς που κατέβαλαν το αναλογούντα τροφεία αυτά θα αντισταθμιστούν σε επόμενο μήνα φιλοξενίας.
Επειδή η νέα κατάσταση απαιτεί τόσο ατομική όσο και κοινωνική ευθύνη παρακαλούμε το σύνολο των ωφελουμένων των υπηρεσιών μας να ανταποκριθούν με σύνεση και ζήλο στις οδηγίες που δίδονται προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού για να μπορέσουμε γρήγορα και μαζί να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
του ΝΠΔΔ “ΕΥ ΖΗΝ” Δήμου Έδεσσας
Γιώγας Δημήτριος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.