Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρ. Μπάτσης για το πρώτο κρούσμα: Δε χρειάζεται φόβος, δε χρειάζεται πανικός


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πέλλα και συγκεκριμένα σε χωριό της Ανατολικής Αλμωπίας στην προσωπικού σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

"Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι ένας συνδημότης μας είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στο Δήμο μας και στο Ν. Πέλλας. Δε χρειάζεται φόβος, δε χρειάζεται πανικός. Το μόνο που χρειάζεται είναι σύνεση και υπακοή στα μέτρα. Δε χρειάζεται και ούτε πρέπει να στοχοποιήσουμε κανέναν και καμία οικογένεια. Τώρα συμπαραστεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια δίπλα στον συνάνθρωπο. Ενωμένοι όλοι μαζί στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Χωρίς fake news από κανέναν και για κανέναν. Είμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια. Είμαστε σε εγρήγορση, τηρούμε τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού Είμαστε όλοι παρόντες στη μάχη. Θα κερδίσουμε τον πόλεμο!"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.