Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκκληση προς τους δημότες της Αλμωπίας απευθύνει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας


Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας έχει περιέλθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παγκοσμίου κλίμακας. Υποχρέωση και καθήκον όλων μας είναι, να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων υγείας και των αρμόδιων αρχών, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό να συμβάλλουμε στη σωστή διαχείριση του προβλήματος .
Αυτό το κρίσιμο διάστημα, η υπηρεσία καθαριότητας έχει στις πλάτες της την ευθύνη της καθαριότητας και της συντήρησης  του Δήμου μας με ότι μέσο διαθέτει. Οι οδηγίες που δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας καθαριότητας του δήμου μας , ήταν σαφέστατες και έχουν τηρηθεί σε μεγάλο βαθμό  από τους πολίτες του Δήμου μας.
Οι λιγοστοί υπάλληλοι της υπηρεσίας καθημερινά αγωνίζονται για να μας εξασφαλίζουν ένα δήμο καθαρό και παρόλο που κάποιοι δικαιούνται την ειδική άδεια , δε κάνουν χρήση αυτής ,προσφέροντας το καλύτερο τους εαυτό ώστε να μην βάλουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Αυτό το χρονικό διάστημα, η κατάσταση επιβαρύνεται και για δύο ακόμη λόγους : Πρώτον η αύξηση του πληθυσμού του Δήμου μας λόγω της επιστροφής των φοιτητών και όχι μόνο και δεύτερον η ασχολία σε τακτική βάση με την οικιακή καθαριότητα λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης παρά τις αντιξοότητες, ενωμένοι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα 
Το μόνο που χρειάζεται είναι μεγαλύτερη συλλογική προσπάθεια , ώστε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση σε βάρος των συνανθρώπων μας, αυτών κυρίως που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες διότι είναι οι πιο ευάλωτοι.
Ως αντιδήμαρχος απευθύνω έκκληση στους δημότες μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες. Είναι αδιανόητο αυτήν την περίοδο να αντικρίζουμε εικόνες όπως αυτές στις φωτογραφίες και να περιμένουμε από το δήμο να τα κάνει όλα.
Επίσης την Δευτέρα 30/03/2020 θα ξεκινήσει η ανακύκλωση και αν συνεχίσουμε να πετάμε ανεξέλεγκτα κάθε είδους απορρίμματα , στο τέλος το εγχείρημα θα αποτύχει. 
  Αν ακολουθήσουμε όλοι μας τις οδηγίες στο ακέραιο, τότε πραγματικά δε θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.
Εξάλλου, η ατομική ευθύνη του καθενός μας, συνεπάγεται την συλλογική ευθύνη όλων, γεγονός που θα επιφέρει σημαντικά θετικά αποτελέσματα στο τομέα της καθημερινότητας.

Αντιδήμαρχος
Θεοδωρίδης Αναστάσιος

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 σχόλια:

 1. ζητήστε βοήθεια από ιδιώτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να γίνουμε άνθρωποι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΊΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΑΤΑΚΑ:
  ΑΤΟΜΙΚΉ ΕΥΘΥΝΗ.
  ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας καταλάβουν επιτέλους πως και όσοι ασκούν εξουσία (έστω και σε τοπικό επίπεδο) μέσω των θέσεων ευθύνης που κατέχουν κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Έλεος πια να μετατοπίζουμε το βάρος ΜΟΝΟ στην ατομική ευθύνη... δεν απευθύνεστε σε μη νοήμονες κύριοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είστε ικανοποιημένοι από την υπευθυνότητα που δείχνουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.