Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας στις Καστανιές του Έβρου


Ο Αγροτικός Σύλλογος του Δήμου Πέλλας μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν στις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούν στον Έβρο. Συγκεκριμένα αναφέρει: 
  
"Κάθε σπιθαμή γης σε αυτή τη χώρα την πονάμε την νοιαζόμαστε την καλλιεργούμε δίνουμε την ψυχή και το σώμα μας σαν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την πατρίδα μας σε αυτό το δύσκολο έργο που καλείτε να βγάλει εις πέρας συντασσόμενοι κοντά σε όλα τα σώματα ασφαλείας και τους Έλληνες πολίτες στην ακριτική περιοχή του Έβρου μας. Ο Αγροτικός σύλλογος δήμου Πέλλας και το πρώην μπλόκο Γιαννιτσών πάντα πρώτο στους αγώνες και μαθημένος στα σύνορα και τα ακριτικά σημεία αναχωρεί αύριο στις 8:00 το πρωί για τις καστανιές του Έβρου με τα αγροτικά του οχήματα ΙΧ όπου θα στηρίξει των αγώνα μας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτήν εδώ την κίνηση με οποιοδήποτε άλλο μέσο διαθέτει διότι πιστεύουμε ότι σε δύσκολες στιγμές όλες οι δυνάμεις των Ελλήνων πρέπει να ναι αργές μεταξύ τους".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ,ΤΟ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ποιον τρόπο ακριβώς θα συνδράμετε ρε παιδιά στις στρατιωτικές και αστυνομικές επιχειρήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.