Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Συζήτηση της πορείας υλοποίησης όλων των μεγάλων έργων υποδομών της ΠΕ Πέλλας 

Τον υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου συνάντησε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρώτου στην Π.Ε. Πέλλας. 

Ο κ. Τζαμτζής καλωσόρισε τον κ. Υφυπουργό στην Πέλλα με τον οποίο συνδέεται με πολυετή φιλία και συνεργασία. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους τέθηκαν τα μεγάλα έργα υποδομών της Πέλλας. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου των δύο παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας για το οποίο θα οριστεί τις επόμενες μέρες η τιμή μονάδας απαλλοτριώσεων. Παράλληλα, συζητήθηκαν κι άλλες σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Πέλλας, όπως η οδική σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό και η παράκαμψη του Μαυροβουνίου.    
Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, τόνισε ότι «η βελτίωση της οδικής ασφάλειας και η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου εντός της Π.Ε. Πέλλας, αποτελεί προϋπόθεση για τη δημιουργία συνοριακού σταθμού στους Προμάχους και τη λειτουργία μίας ακόμη εξόδου της Ελλάδας προς τα Βαλκάνια». 

Τα δύο πολιτικά πρόσωπα συζήτησαν, επίσης, κι άλλα σημαντικά έργα υποδομών για τη βιώσιμη Ανάπτυξη της Πέλλας όπως η οδική σύνδεση της Αλμωπίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καïμακτσαλάν, η προοπτική δημιουργίας ενός Πολιτιστικού Κέντρου στην Έδεσσα,  αλλά και το Φράγμα πολλαπλού σκοπού του Αλμωπαίου.   

Στο τέλος της συνάντησής τους οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα με συμβολικό περιεχόμενο (βιβλία με ιστορικό, φυσικό και πολιτιστικό περιεχόμενο για την Πέλλα και το Άγιο Όρος). 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.