Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνοριακός Φύλακας το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αλεξανδρούπολη


Τέταρτο θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για Συνοριοφύλακα που κατάγεται από την ευρύτερη
περιοχή, υπηρετεί σε υπηρεσία Συνοριοφυλακής του Έβρου και νοσηλεύεται στην ειδική Μονάδα αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Ο αστυνομικός που υπηρετεί σε μονάδα κοντά στην Αλεξανδρούπολη και είναι κάτω των 50 ετών, είχε χθες πυρετό και πήγε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και παραμονή στο σπίτι, αλλά η κατάσταση του το βράδυ χειροτέρψε. Έτσι ξαναπήγε στο Π.Γ.Ν Αλεξανδρούπολης και μπήκε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε στο τεστ για κορονοϊό, τα αποτελέσματα του οποίου πριν λίγη ώρα βγήκαν θετικά.
Ήδη τέθηκαν σε κατ’ οίκον καραντίνα η σύζυγος και τα δυο παιδιά του και τους δόθηκαν οδηγίες, ενώ από τον ΕΟΔΥ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών και συναναστροφών του. Η κατάσταση της υγείας του πάντως έχει βελτιωθεί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή την στιγμή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.