Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Απαλλαγή επιχειρήσεων από δημοτικά τέλη


O Δήμος Έδεσσας με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης συνεχίζει τη λήψη μέτρων για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, που πλήττεται από τον κορωνοϊό. Στο πλαίσιο αυτό προχωράει σε απαλλαγή από τα αναλογούντα δημοτικά τέλη σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω του κορωνοϊού. Αντίστοιχα, οι επιχειρήσεις που συνεχίζουν να λειτουργούν μόνο ως προς τη διανομή κατ’ οίκον ή πώληση σε πακέτο (καφέ, φαγητού κλπ) απαλλάσσονται από τα τέλη για τη χρήση των τραπεζοκαθισμάτων. Οι απαλλαγές θα ισχύσουν για όλη την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης κρίσης, αλλά όταν φύγει ο κορωνοϊός η οικονομία θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της. Γι’ αυτό απαιτείται στήριξη της αγοράς και στη βάση αυτής της λογικής καλούμαστε να λάβουμε γενναίες αποφάσεις. Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα έκτακτα μέτρα και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Οτι κάνει όλη η ελλάδα στην έδεσσα το παρουσιάζουμε ευαισθησία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σταματήστε βρε να κάνετε με ολα τα προβλήματα επικοινωνία δεν ανακαλύψατε την Αμερική σε ολη την Ελλάδα αυτό κάνουν τα ΔΣ μετά απο απόφαση που πήρε η κυβέρνηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κ.δημαρχε...βοηθηστε μια φορά την αγορά της πόλης σας..με σοβαρά μέτρα..και όχι με ημίμετρα...
  Δλδ μόλις ανοίξει η αγορά ..οι καταστηματάρχες θα μπορούν να σας πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους???

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.