Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τηλεφωνική βοήθεια από ψυχολόγους προσφέρει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας


Τηλεφωνικό Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού τίθεται σε λειτουργία από την ερχόμενη Πέμπτη, με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί τουλάχιστον για τους επόμενους τέσσερις μήνες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7.00' το πρωί έως τις 23.00 το βράδυ και θα είναι στελεχωμένο από ειδικούς επιστήμονες, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, για την παροχή ατομικής συμβουλευτικής, ψυχοκοινωνικής στήριξης και ενδυνάμωσης. Οι πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα μπορούν συγκεκριμένα να καλούν στο 2313 004 800.

«Η υπηρεσία είναι δωρεάν και μπορεί ο καθένας να καλεί και να συζητά για τους φόβους και τις ανησυχίες του και για θέματα που τον απασχολούν, παίρνοντας απαντήσεις από ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό. Αποφεύγεται έτσι και η παρουσία τους σε κάποια υπηρεσία, ενώ μπορούν να αιτηθούν ή και να τους προταθεί επιτόπια βοήθεια και υποστήριξη», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας. «Αυτή την κρίση δεν θα αφήσουμε να την περάσει κανένας μόνος του» πρόσθεσε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.