Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρ. Στάμκος: "Θα νικήσουμε, αρκεί να λειτουργήσουμε με σύνεση και πειθαρχία"


Να μείνουν σπίτι προτρέπει τους κατοίκους των Γιαννιτσών σε μήνυμα που δημοσίευσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Πέλλας,ο οποίος παράλληλα στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας
Ο Γ. Στάμκος, συμφωνώντας με τα μέτρα αυστηρού περιορισμού που έλαβε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τονίζει ότι δεν πρέπει να βλέπουμε το σπίτι σαν φυλακή και αν λειτουργήσουμε με σύνεση και πειθαρχία, η περιπέτεια αυτή θα τελειώσει σύντομα. 

Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής: 
"Συνδημότες και συνδημότισσες, 
Από σήμερα το πρωί μπήκαμε σε μια σειρά νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Περιορισμός των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες ή αναγκαίες. Το απαραίτητο ή αναγκαίο θα ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές, γι’ αυτό όσοι μετακινείστε θα πρέπει να είστε εφοδιασμένοι με σχετική βεβαίωση. 
Όσοι ανήκετε σε ειδική κατηγορία (ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες) προκειμένου να μας ζητήσετε να σας διευκολύνουμε για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης, καλέστε στο 2382084382 και θα φροντίσουμε εμείς για εσάς. 
Τα στελέχη του δήμου σε όλους τους τομείς δίνουν καθημερινό αγώνα για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και φυσικά είναι διαρκώς εκτεθειμένα στην αόρατη απειλή. 
Όσον αφορά στο θέμα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων τώρα που κυκλοφορούμε περιορισμένα ας είμαστε πιο προσεκτικοί και κυρίως ας μην εκθέτουμε σε κίνδυνο τους ανθρώπους που πασχίζουν για εμάς. 
Μένουμε στο σπίτι. Δεν το βλέπουμε σαν φυλακή!!! Είναι ο πιο προσφιλής και πιο ασφαλής χώρος αυτή την περίοδο. Έτσι πολεμάμε τον εχθρό. Αισιοδοξούμε ότι αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει σύντομα. 
Να ‘στε σίγουροι ότι θα νικήσουμε, αρκεί να λειτουργήσουμε με σύνεση και πειθαρχία. 
Έχω εμπιστοσύνη στους συνδημότες μου και πιστεύω ότι γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και θα κάνετε το σωστό! Μείνετε σπίτι με θετική σκέψη και αισιοδοξία! 
Σας ευχαριστώ."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ζουμε την πρωτη χουντα της Μεταπολιτευσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε τέτοιες μέρες γιατί υπάρχουν ηλίθιοι σαν εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mono.me.sinodia.astinomikon.opos.vjeni.o.dimarxos.sti.lajiki.mborite.na.vjite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο τέλος θα λέμε ευχαριστώ για τα μέτρα ειδικά αν περάσουν 15 μέρες και μείνουν χαμηλά οι αριθμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  5. Μπα ζεις εδώ εσύ και σύμβουλοι σου ??? Και εγώ νόμιζα φύγατε για τις χώρες που δεν έχουν κορονοιο .βρε δεν ντρεπόμαστε λίγο ανύπαρκτοι πήρατε 600000 € δεν ψεκασατε πουθενά και μην ακούσω για ΚΑΠΗ πριν 20 μέρες ντροπή οι κάδοι τίποτα οι δρόμοι τίποτα εσείς πουθενά ένα ξερό τηλεφωνικό αριθμό για ευπαθείς ομάδες όταν όμως ψάχνεται σταυρούς γυρνάτε από σπίτι σε σπίτι τώρα???? Περάστε δυάδες από γειτονιές μιλήστε τον κόσμο στα μπαλκόνια εμψυχωστε βάλτε μεγάφωνα και αμάξια του δήμου για ενημέρωση και μουσική και πολλά άλλα .....όμως και ΠΑΛΙ πουθενά ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ.ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου αλλά θα συμπληρώσω και κάτι οι υπόλοιποι αντιπολιτευτικοι γενικώς από όλες τις παρατάξεις που ήταν υποψήφιοι που είναι?? Και οι υπόλοιποι Σαν τον δήμαρχο είναι καμμία διαφορά μόνο στα δη.οτικα συμβούλια φαίνονται άχρηστοι όλοι.........

      Διαγραφή
  6. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά πού είναι η αστυνομία να ελέγξει όσους κινούνται στο δρομο;;; χθες με το ειδικο δελτιο μετακινησης βγηκα κ εκανα τις δουλειες μου στην πολη των Γιαννιτσων. Θα ηθελα να δω την αστυνομια να ειναι στους δρομους κ να κανει αυτο που πρεπει να κανει. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.