Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απολύμανση του Διοικητηρίου Έδεσσας και όλων των εγκαταστάσεων της ΠΕ Πέλλας


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Ζούμε ώρες ευθύνης στις οποίες υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή»   

Στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοïού που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απολυμάνθηκαν σήμερα το Διοικητήριο Πέλλας και όλοι οι χώροι που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας στους 4 Δήμους της Πέλλας. Ο συντονισμός των εργασιών απολύμανσης γίνεται από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ η επίβλεψη της εφαρμογής έγινε από στελέχη της οικείας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας. 

Όπως σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής: «Το συγκεκριμένο μέτρο έχει μεγάλη σημασία για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες, αλλά και τους εξυπηρετούμενους πολίτες οι οποίοι θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που πλήττεται η παγκόσμια Κοινότητα, οι τοπικές κοινωνίες χρειάζεται να διαθέτουν γρήγορα αντανακλαστικά και να λαμβάνουν, με ευέλικτο τρόπο και υπευθυνότητα, αποφάσεις που προασπίζουν την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχει αβεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες και θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να μπορέσουμε να εγγυηθούμε την επιβίωση και, σύντομα ελπίζω, την μακροημέρευση της Ελληνικής κοινωνίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της Περιφέρειας και τα συνεργεία απολύμανσης που συνεργάστηκαν για την άρτια ολοκλήρωση των εργασιών». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.