Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε στενό κύκλο η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας


Σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκδηλώσεις του παρελθόντος, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:30 στο Καλλιμάρμαρο η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής του «Τόκιο 2020».

Η τελετή θα είναι σεμνή και θα γίνει σε άκρως «στενό κύκλο», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου με δύο Έλληνες δρομείς, τους Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ στη συνέχεια θα ανάψει ο βωμός στο Στάδιο.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ενώ μέσω video θα στείλει μήνυμα ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020», Γιοσίρο Μόρι.

Τη φλόγα θα παραλάβει από τον Σπύρο Καπράλο η εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής «Τόκιο 2020» Ναόκο Ιμότο, πρώην αθλήτρια της κολύμβησης με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ατλάντα 1996» και υπεύθυνη εκπαίδευσης της UNICEF στην Ελλάδα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.