Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην πολιτευτής και κοινοτάρχης Αμπελειών Αντώνης Παπαδόπουλος


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, σε ηλικία 76 ετών, ο πρώην πολιτευτής και αυτοδιοικητικός, Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος διέμενε μόνιμα στα Γιαννιτσά, και ήταν από τις Αμπελειές του Δήμου Πέλλας.

Ο γνωστός συνταξιούχος φαρμακοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, διετέλεσε επί δύο συνεχείς τετραετίες κοινοτάρχης στις Αμπελειές (1978-1985), ενώ στη δεκαετία του ΄90 ήταν υποψήφιος βουλευτής αρχικά με το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα. 

Ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Πέλλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του συναδέλφου τους. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του πρώην προέδρου του συλλόγου, Μιχάλη Βαρελά: «Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο στον αγαπημένο συνάδελφο και εκλεκτό φίλο Αντώνη Παπαδόπουλο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Η κηδεία του Αντώνη Παπαδόπουλου θα γίνει αύριο στις Αμπελειές, σε αυστηρά στενό οικογενειακό κύκλο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κριμα που δεν μπορουμε να παμε να αναψουμε ενα κερι στην μνημη αυτου του ανθρωπου στον οποιο ανηκει η Αναγεννηση των Αμπελιων.Χαρη σ αυτον εγινε ο Αναδασμος των χωραφιων και το ανοιγμα των Γεωτρησεων που μεχρι σημερα αλλα και για πολλα χρονια ακομη θα αποτελουν την οικονομικη αναπτυξη του χωριου αλλα και την παραμονη των νεων στον Αγροτικο τομεα.Αιωνια η Μνημη Του.Καλο ταξιδι Προεδρε.Συλληπητηρια στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έναν αιώνα μπροστά ο φίλος Αντώνης. Αναδασμό και γεωτρήσεις σε δύσκολα χρόνια που ακόμα τον μνημονεύουν όλοι!!! Φωτεινό παράδειγμα για όλους μας αλλά και πρόκληση για όποιον προσπαθεί να πολιτευτεί. Χαμογελαστός, ευχάριστος, προβληματισμένος, μπροστάρης, οραματιστής, πραγματιστής, καινοτόμος, δημοκρατικός και προ πάντων φιλικός! Άφησε ένα τεράστιο έργο αλλά και το στίγμα του σωστού και ενεργού πολίτη. Καλό σου ταξίδι φίλε Αντώνη... θα ζεις στις καρδιές μας!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο σου ταξιδι φιλε Αντωνη, ελαφρυ το χωμα στην τελευταια σου κατοικια. Αιωνια σου η μνημη! Παντα σεμνος, φιλικος χαμογελαστος ! Κριμα που ειναι τετοιες οι σημερινες περιστασεις, ωστε να μην μπορουμε οι φιλοι σου να σε αποχαιρετισουμε! Τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλός άνθρωπος της προόδου ,πρωτοπόρος της γενειάς του με αποδεδειγμένο έργο προσφοράς τον τόπο του.Να γίνει σύμβολο προόδου για όλη περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.