Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυνηγοί από την Αλμωπία χάρισαν υγειονομικό υλικό στην Αστυνομία


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας, αντιλαμβανόμενος την τεράστια ανάγκη για ενίσχυση των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις μέρες που δοκιμάζεται η Αλμωπία, η Ελλάδα και ο πλανήτης ολόκληρος, παρέδωσε σήμερα 28 μάσκες πολλαπλών χρήσεων, κούτες με γάντια μίας χρήσης και φιάλες με αντισηπτικό υγρό στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας. 
Οι Αστυνόμοι της περιοχής μας, πέραν από τους ελέγχους στις μετακινήσεις πολιτών που έχουν επιφορτιστεί να κάνουν με αποτέλεσμα να εκτίθενται στον κορονοϊό, ενισχύουν την παραμεθόριο περιοχή στον Έβρο τον τελευταίο μήνα, όπου η κατάσταση το απαιτούσε. Με τη συμβολική μας αυτή κίνηση, θέλουμε να εκφράσουμε έμπρακτα το ευχαριστώ μας, σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. 
Ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα αυτή η νέα δοκιμασία για τη χώρα μας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας σύντομα, υγιείς και πιο ενωμένοι σαν κοινωνία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.