Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα για περιορισμό των μετακινήσεων απευθύνουν και οι Δικηγόροι των Γιαννιτσών


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και τα μέλη του παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών, για λόγους πρόληψης κατά της διασποράς και προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19 λαμβάνουν εδώ και ημέρες όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας τόσο στα γραφεία του Συλλόγου όσο και στα προσωπικά γραφεία των μελών.

Με βάση τα νέα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ. οικ 17734 (2) (ΦΕΚ Β833/12.03.2020), αποφασίστηκε, ότι από την Δευτέρα, 16-03-2020, και μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, η Γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών θα παραμείνει κλειστή για το κοινό και δεν θα εξυπηρετεί πολίτες, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων και αφού προηγουμένως προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση εκ μέρους του ενδιαφερόμενου, ώστε να διαπιστωθεί, ότι η υπόθεσή του είναι αδύνατο να διεκπεραιωθεί, δίχως την φυσική του παρουσία, είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά.

Οι συμπολίτες μας ας λάβουν υπόψη, ότι από την Δευτέρα, 16-03-2020, όλες οι δικαστικές και εν γένει οι δημόσιες υπηρεσίες της πόλης μας (ΔΟΥ, Υποθηκοφυλακείο, κλπ) θα λειτουργούν μόνο για έκτακτες και εξαιρετικές περιπτώσεις. Επομένως, καλό θα ήταν πριν οποιοσδήποτε συμπολίτης μας ξεκινήσει, για να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε υπόθεσή του, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες ή τον δικηγόρο του.
Περιορίστε κατά το δυνατό την επίσκεψη και παραμονή σας σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους και έχετε εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΝΑΣΚΟΣ ΣΥΜΕΛΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.