Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα -Αλώβητη η Πέλλα, σε ποιες περιοχές υπάρχουν κρούσματα και πόσα


Σε τουλάχιστον 28 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας υπάρχουν, πλέον, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ.
Όπως προκύπτει από την «Ημερήσια Έκθεση» του ΕΟΔΥ που δόθηκε χθες (22/3/2020) στη δημοσιότητα, οι Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας στις οποίες έχουν ανιχνευθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού (σ.σ.: μιλάμε για περιοχές κατοικίας των κρουσμάτων) είναι οι παρακάτω (στην Αθήνα υπάρχουν 4 τομείς-περιφερειακές ενότητες που έχουν ενοποιηθεί). 
Στην Πέλλα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώθηκε κανένα κρούσμα του κορωνοϊού, όπως άλλωστε αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ και επαληθεύεται με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ΕΟΔΥ:


Ενώ ο χάρτης της Ελλάδας με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει ως εξής:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:



  1. καποιος- καποιο τον εχουν και στην Πελλα αυτο ειναι σιγουρο αλλα δεν το ξερει ακομη. μενουμε σπιτι για να μην τον μεταφερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.