Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας ή τεστ διάγνωσης σε όλους;


Όταν η «θεραπεία» είναι χειρότερη από την «αρρώστια»
Κατασκευάζεται Ατλαντικό Μπλοκ απαγορεύσεων δήθεν λόγω ιού;

Εκεί που σπέρνει ο διάβολος, θερίζει ο Θεός. Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), ερευνώντας τις πτυχές των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τους χειρισμούς γύρω από τον κορονοϊό, εντοπίζει και δημοσιοποιεί δυνατότητες και κακώς κείμενα, ιδίως όταν αποτελούν διαμάχες της επιστημονικής κοινότητας, που έχουν όμως εξαιρετικό αντίκτυπο στους πολίτες και στην ελευθερία τους.  Το ΑΚΚΕΛ έχει έρθει σε επαφή με την Κίνα. Κούβα, Ρωσία, κλπ για να έχει αξιόπιστο πληροφοριακό υλικό να σχηματίσει άποψη και φυσικά να δημοσιοποιήσει ώστε οι πολίτες και η Δικαιοσύνη να έχουν στοιχεία να ελέγξουν τους κυβερνώντες. Και υπάρχουν πολλά που έρχονται στην επιφάνεια. Ως κατά βάση αγροτικό κόμμα, παρουσιάζουμε την εικόνα που αποκτήσαμε για το «χωράφι» της Ελλάδας: πού έσπειρε ο διάβολος της διαβολής και παραπλάνησης, ώστε να έρθει θεραπεία στο «χωράφι» και θερισμός από τον Θεό.
 Η απαγόρευση λειτουργίας των Εκκλησιών αποτέλεσε το πρώτο ατράνταχτο στοιχείο ότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια, διότι δεν δικαιολογείται με ΤΙΠΟΤΑ, ιδίως όταν τα πολιτικά πρόσωπα που αυτοπροβάλλονται ως «ηγέτες» στην αντιμετώπιση της απειλής, έχουν εξαιρετικά ανέντιμο πρότερο βίο με συνειδητά ψεύδη και εξαπάτηση του ελληνικού λαού για την «μοναδική επιλογή» των Μνημονίων. Στη συνέχεια, οι ίδιοι και οι ξένοι χειριστές τους παραδέχτηκαν ότι ήταν λάθος και καταστροφή για την Ελλάδα. Δεν μπορεί κανένας Έλληνας να εμπιστευθεί τέτοιους ανθρώπους. Αυτοί οι αναίσθητοι και ανεύθυνοι είναι το Θεμελιώδες Πρόβλημα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, αυτοί που κατέστρεψαν το Σύστημα Υγείας με συνειδητά μνημονιακά μέτρα, ώστε να μην μπορούμε τώρα να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο. Κάποιος εισαγγελέας για αυτό;


Η απαγόρευση κυκλοφορίας επισφράγισε αυτή την πεποίθηση και την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την απειλή για να πουλήσει «ηγεσία» στους πολίτες. Ακόμη, δεν δίστασε να δώσει παράσταση «υπευθυνότητας» και να εφαρμόσει αντιλήψεις συλλογικής ευθύνης (όπως οι Ναζί και οι Μπολσεβίκοι), τιμωρώντας όλους τους πολίτες διότι κάποιοι «ανεύθυνοι» έκαναν βόλτες στην παραλία ή σε πάρκα. Μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση διότι η καταστροφή που έκαναν δεν άφησε αρκετή υποδομή στο Σύστημα Υγείας, ώστε να αντιμετωπίσει την απειλή και τώρα μπαλώνουν τις καταστροφές τους, αγοράζουν χρόνο μπαλώματος πάνω στην πλάτη της Εκκλησίας και της ελευθερίας μας.
Σχετικά με τον κορονοϊό, το μεγάλο στοίχημα όλων των χωρών με εξαίρεση την Ελλάδα (που στην ουσία έτσι όπως πάει ακολουθεί τις λογικές Βρετανίας και την ανοσία αγέλης), είναι η απόκτηση διαγνωστικών τεστ και αφού εξεταστεί το σύνολο του πληθυσμού απομονώνεις μόνο τα θετικά δείγματα και δεν ανακόπτεις την οικονομική ζωή της χώρας σου.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ιταλοί σε μια πόλη έκαναν διαγνωστικό τεστ σε όλους τους κατοίκους, απομόνωσαν τους φορείς και τους νοσούντες και έκτοτε δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορονοϊού στην συγκεκριμένη πόλη. Σήμερα όλα τα σοβαρά κράτη τρέχουν να βρούν όσο το δυνατό περισσότερα τεστ. Μέχρι και οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ έχουν αγοράσει 5.000.000 τεστ. Η Δανία και η Ρωσία ήδη χρησιμοποιούν αυτή την μέθοδο με μεγάλη επιτυχία. Το κόστος των τεστ κυμαίνεται από 13,5 € στην Ρωσία ως 135€ στην Αμερική.
Όπως και να έχει, αν είχαμε την δυνατότητα εξέτασης ολοκλήρου του πληθυσμού της χώρας και απομόνωσης των θετικών δειγμάτων, είχαμε λύσει το θέμα του κορονοϊού. Το κόστος για την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και στην ουσία της παύσης οικονομικής δραστηριότητας θα είναι το μεγαλύτερο όλων των εποχών, τα Μνημόνια θα φαντάζουν χάδι μπροστά σε αυτά που θα έρθουν, και φυσικά θα είναι πολλαπλάσιο του κόστους αγοράς 10 εκατομμυρίων τεστ.
Αντί όμως να ακολουθήσουμε το παράδειγμα χωρών που βρήκαν τρόπους καταπολέμησης, αντί να ψάξουμε τις νέες τεχνολογίες, εμείς γυρίζουμε σε κατοχικές μεθόδους. Ψάξτε να βρείτε τρόπους σύγχρονους σήμερα, αν δεν μπορείτε ή δεν σας αφήνουν οι φίλοι σας οι Αμερικάνοι να το κάνετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, να βρούμε λύση εμείς για εσάς αλλά και για όλους τους Έλληνες. «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης.
Αυτό είπε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και εφαρμόζει η Ρωσία, Σερβία και άλλοι μαζί με την Κίνα για Επιθετική αντιμετώπιση του κορονοϊού και ΟΧΙ αμυντική όπως (για άγνωστο λόγο) επιλέχθηκε να γίνει στην Ελλάδα και μας έφερε στην σημερινή κατάσταση. Εντοπίζει τον κορονοϊό και απομονώνει τους ασθενείς για να σπάσει η αλυσίδα μόλυνσης. Αυτό έκαναν ΟΛΟΙ όσοι αντιμετώπισαν το πρόβλημα με αποτελεσματικότητα και τώρα το κάνει και η Ιταλία και άλλοι. Μόνο στην Ελλάδα όχι μόνο δεν γίνεται αλλά απορρίφθηκε (!!!) όταν ήταν ακόμη νωρίς και η Ελλάδα σκόπιμα ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ στην σημερινή κατάσταση για να υπάρχει η δικαιολογία και ο εκφοβισμός επιβολής των μέτρων, κυρίως κατά της Εκκλησίας, κατά της ελευθερίας και εργασιακών σχέσεων.
Αυτό το ειρωνεύονται οι ανεύθυνοι και αναίσθητοι καθεστωτικοί παπαγάλοι και αποκρύπτουν ότι ο θεμελιώδης λόγος που δεν υιοθετήθηκε η πρόληψη με τα εκτεταμένα τεστ, φαίνεται ότι είναι το ότι έχουν γονατίσει το Σύστημα Υγείας με τα Μνημόνια και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Η Σουηδία επίσης δεν έβαλε ΚΑΝΕΝΑ περιοριστικό μέτρο, ακριβώς διότι έχει πολύ καλύτερο σύστημα υγείας (ίσως και με Έλληνες γιατρούς που έδιωξαν οι Μητσοτάκης, Άδωνις κλπ;).
 Η επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) στην Ρωσία, Dr Melita Vujnovic, δήλωσε ότι η ρωσική κυβέρνηση κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την απειλή του κορονοϊού χρησιμοποιώντας μία προσέγγιση που συνδύαζε τις προτάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και (αυτό είναι το σημαντικό) διαρκή αξιολόγηση του κινδύνου. Αυτή η διαρκής αξιολόγηση αναφέρει ότι περιλαμβάνει ταξιδιωτικούς περιορισμούς, απομόνωση αφίξεων από το εξωτερικό, εκτεταμένα τεστ για εντοπισμό και αποκοπή της αλυσίδας μολύνσεων, όπως επίσης και ενθάρρυνση της κοινωνικής απόστασης για παρεμπόδιση της μετάδοσης. Δηλαδή η Ρωσία δε εφάρμοσε μόνο τις προτάσεις του ΠΟΥ, αλλά από πριν είχε κάνει αξιολόγηση κινδύνου μέσω των τεστ. Οι «δικοί μας» εδώ επιτιμούν όποιον τους ελέγχει λέγοντας ότι ακολουθούν τον ΠΟΥ, ο οποίος όμως δεν διεκδίκησε ΠΟΤΕ αποκλειστικότητα μεθόδων, αντίθετα η Ρωσία (με υπερπολλαπλάσιο πληθυσμό) που έκανε τα πρόσθετα, πέτυχε εκεί που «οι δικοί μας» απέτυχαν. Η Ειδική Επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ασχολείται με τον κορονοϊό ανέφερε ότι μπορεί να αποτραπεί η επέκταση του ιού αν οι χώρες λάβουν μέτρα νωρίς και να απομονώσουν τις περιπτώσεις της, να εντοπίσουν τις επαφές και να προωθήσουν μέτρα κοινωνικής απόστασης των νοσούντων ανάλογα με τον κίνδυνο. Η Ρωσία απαγόρευσε μετακινήσεις ΜΟΝΟ των άνω των 65 ετών.
Σήμερα μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε τώρα δεν δημιουργήθηκε φυσικά, αλλά επιλογές και ενέργειες αυτών που χειρίζονται την κρίση οδήγησαν την κατάσταση σε αυτό το σημείο, ώστε τόσο τα μέτρα κατά της Οικονομίας, εργασιακών σχέσεων, της Εκκλησίας και της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών να εμφανίζονται ως «μονόδρομος». Ποντάροντας για συμμόρφωση πάνω στον φόβο των πολιτών, όπως επίσης και στην καλλιέργεια σύγκρουσης και διχόνοιας μεταξύ πολιτών φυτεύοντας ναζιστικές και μπολσεβίκικες αντιλήψεις συλλογικής ευθύνης. Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι οι αποφάσεις λήφθηκαν σε ημι-επιστημονική βάση και ΟΧΙ επιστημονική (εκτός αν οι επιστήμονες δεν έχουν την αναγκαία επιστημονική επάρκεια) διότι από πριν αγνόησαν-απέρριψαν άλλες επιλογές, που αποδείχθηκαν επιτυχημένες για ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ αντιμετώπιση του κορονοϊού. Μπήκαν πολιτικοί παράγοντες για να μην αποκαλυφθεί η καταστροφή του Συστήματος Υγείας από τις Μνημονιακές πρακτικές και οι εγκληματικές ποινικές ευθύνες των υπαιτίων;
 Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι η εισαγγελική έρευνα είναι απαραίτητη, τόσο για τον έλεγχο αυτών που ανέλαβαν τον χειρισμό της απειλής δημόσιας υγείας, όσο και του μιντιακού συστήματος που παρεμποδίζει την αποκάλυψή τους. Επιπλέον, κάποιοι θησαύρισαν με την κερδοσκοπία από την αύξηση των τιμών σε απολυμαντικά, αντισηπτικά, οινόπνευμα, κλπ και υπάρχει πια ξεκάθαρο οικονομικό όφελος από την κατάσταση στην οποία οι «υπεύθυνοι» οδήγησαν την Ελλάδα, όπως έκαναν και με τα «απαραίτητα» Μνημόνια που τελικά παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν. Ομοίως και με την καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων με τρόπο που ούτε τα Μνημόνια δεν προκάλεσαν. Ποιοι ωφελούνται από αυτά;

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΚΚΕΛ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.