Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις των προσφύγων – μεταναστών ζήτησε ο Δήμαρχος Παιονίας


Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης ζήτησε από την Κεντρική Διοίκηση την λήψη περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις των Προσφύγων – Μεταναστών που διαμένουν στην Νέα Καβάλα.

Αιτιολογώντας το αίτημα ο κ. Σιωνίδης ανέφερε ότι είναι αδιανόητο και ταυτόχρονα προκλητικό να καλούμε τους δημότες μας να εφαρμόσουν την κεντρική οδηγία του «Μένουμε στο Σπίτι» και οι διαμένοντες στην δομή της Νέας Καβάλας να περιφέρονται και να συναθροίζονται, χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο – ανεξέλεγκτα, στην πόλη του Πολυκάστρου και στην Νέα Καβάλα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΙΟΥΣ,ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛ%Τ%Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛ%Τ%Σ
      ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;
      ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ;
      ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ, ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
      ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
      ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΣΟΥ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΙΝΕΣ.
      ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΒΛΕΠΕ ΒΟΥΛΗ.
      ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ Π.Χ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΚΕΣ ΕΝΡΓΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ.
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
      ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Η΄ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ HOT SPOT ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ, ΟΤΑΝ
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ;

      ΣΗΜ: ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.