Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μούλη: «Ισότητα στον αθλητισμό και στη ζωή!»


Η αρχηγός του Παναθηναϊκού και συντοπίτισσά μας Ρούλα Μούλη, αφιέρωσε μέσω της «Πράσινης» τη νίκη σε όλες τις γυναίκες που χθες είχαν την τιμητική τους, λέγοντας:

«Σήμερα γιορτάζεται η ημέρα της γυναίκας παγκοσμίως. Αφιερώνουμε τη νίκη που κάναμε σε όλες τις γυναίκες που διεκδικούν την ισότητα στον αθλητισμό και στη ζωή γενικότερα»! Και σχετικά με το ματς κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, τόνισε:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα (σ.σ. χθες). Καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο όσο γίνεται. Τα κενά διαστήματα που είχαμε -αν είχαμε- ήταν πολύ λίγα, και έτσι φτάσαμε στη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι 3η στη βαθμολογία. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες.

Σίγουρα το επόμενο ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου για το Κύπελλο θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι που θα είναι νοκ άουτ. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη για να προκριθούμε στον τελικό»!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.