Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προς δωρητές από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας


Αγαπητοί Αφοί Μίντση,

Για την εξόχως ευγενική σας προσφορά, να ενισχύσετε με την σημαντική δωρεά σας, με Μέσα Ατομικής Προστασίας (ολόσωμες στολές και γυαλιά προστασίας) το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας και με τον τρόπο αυτό να στηρίξετε και να αναγνωρίσετε το έργο του, παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων του τις ολόθερμες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, λόγω της πανδημίας, η σημαντική δωρεά σας, με το απαραίτητο και δυσεύρετο Υγειονομικό Υλικό, σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης προσώπων και εταιριών που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν.

Να είστε βέβαιοι ότι η δωρεά σας προς το Κ.Υ. και κατ΄επέκταση προς τους πολίτες της Αλμωπίας, θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πρωτοβουλία σας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Με Τιμή

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΟΥΝΗ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.