Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ΚΑΠΗ Έδεσσας οι αιμοληψίες του ΓΝ Έδεσσας


Στα πλαίσια των μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης από την παρουσία του Covid-19 (κορωνοϊού), δημιουργήθηκε μία φυσιολογική τάση αποφυγής προσέγγισης των αιμοδοτών στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Για το λόγο αυτό η διαδικασία της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας μεταφέρεται προσωρινά από την Πέμπτη 19-03-2020, στο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. Έδεσσας, οδός Φιλίππου 36. Οι αιμοληψίες θα γίνονται τις καθημερινές από τις 09:00΄π.μ. έως τις 13:00΄μ.μ.

Επειδή οι ανάγκες των ασθενών μας σε αίμα είναι διαρκείς και μόνιμες, παρακαλούμε τους αιμοδότες να προσέρχονται με την ίδια συχνότητα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μη βρίσκουν οι συνάνθρωποί μας αίμα και να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Το αίμα είναι γνωστό πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα τεχνητό μέσον, παρά μόνο με την Αιμοδοσία. Ας μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπό μας αβοήθητο στην κρίση. Ας δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας που στη συγκεκριμένη φάση προσλαμβάνει ακόμη πιο ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ας δώσουμε αίμα τώρα.

Όλοι μαζί μπορούμε.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.