Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντής αιμοδότης ο πρόεδρος του "ΕΥΖΗΝ" Δημήτρης Γιώγας


Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει σημαντική μείωση των αποθεμάτων αίματος, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια πολλών συνανθρώπων μας που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έχουν πραγματική ανάγκη από αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής.

Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση και η ασφάλεια των αιμοδοτών,  με πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημητρίου Γιάννου και του Αντιδημάρχου κ. Αλέξανδρου Πασχάλη,  ο Δήμος Έδεσσας και το ΝΠΔΔ «ΕΥΖΗΝ»  παραχώρησαν στo Κέντρο Αιμοδοσίας Έδεσσας  το κτίριο του ΚΑΠΗ. 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται καθημερινά  στην κεντρική αίθουσα του ΚΑΠΗ Έδεσσας  από τις 9.00π.μ.  έως τις 13.00μ.μ   με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια  των αιμοδοτών.       

Ο Πρόεδρος του ΕΥΖΗΝ κ. Δημήτριος Γιώγας, ως εθελοντής αιμοδότης, έδωσε το «παρών» στην σημερινή αιμοδοσία  καλώντας   τους πολίτες του Δήμου που μπορούν να συνδράμουν και αυτοί σε αυτό  το σημαντικό κοινωνικό έργο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. είναι αυτό είδηση; θα μας τρελάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ........ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΛΑΪΚΑ, Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ...............
      ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ;

      Διαγραφή
  4. Μάσκες γάντια δεν βλέπω πάντως στην πρώτη φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Τάκη ,προεδραρα, δεν τυχαίο ότι ξεχωρίζες για τον αλτρουισμό από τα χρόνια του Προσκοπισμου ,για την αγάπη σου για τον συνάνθρωπο ,για την καλοσύνη, για το χαμόγελο,για,για....Είσαι αρχηγός και ο αρχηγός δείχνει το καλό παράδειγμα και αυτό το νόημα έχει η φωτογράφηση,που πέραν αυτού ,φαίνεται και ο χώρος πόσο ακίνδυνος,πόσο άκρως ασφαλης είναι!! Μακάρι το παράδειγμα σου να το ακολουθήσουν πολλοί,σ'αυτήν την δύσκολη περιοδο υπάρχει μεγάλη ανάγκη από αυτό το ανεκτίμητο αγαθό που σώζει ζωές!!! Τα αποθεματικά έχουν μειωθεί δραματικά,με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους μας.Η Γιάννα ξεχωρίζει είναι εξαιρετικά υποδειγματική!!! Συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφέ μπράβο σου αλλά κάνε το καλό και μην το δείχνεις. ακούμε και δεν θα χάσεις.μην πεφτεισ στην παγίδα κάποιων που φωτογραφίζονται συνέχεια και καταντισατε για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.