Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκκληση προς τους πολίτες να μην επισκέπτονται δημόσιες υπηρεσίες


Φίλες και φίλοι όσο θα περνούν οι μέρες τα κρούσματα απο τον κορονο'ι'ο στην χώρα μας θα αυξάνονται και δυστυχώς ίσως θα εμφανιστούν και τα πρώτα θύματα.
Το μοναδικό μας όπλο είναι η ατομική υγιεινή και η αντιμετώπιση του θέματος με σοβαρότητα, ψυχραιμία και φυσικά χωρίς πανικό.
Έχοντας λοιπόν ως βάση τα ανωτέρω δεδομένα και χρησιμοποιώντας την θεσμική μου ιδιότητα ως Γραμματέας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδος θέλω να παρακαλέσω όλους τους συμπολίτες μου στον Ν.Πελλας να μειώσουν στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τις επισκέψεις τους στην δημόσιες υπηρεσίες και να προσέρχονται σε αυτές ΜΟΝΟ όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη. Η επικοινωνία με τις υπηρεσίες κάλλιστα μπορεί να γίνει είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email. Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλουμε ώστε η εξάπλωση του ιού να σταματήσει το συντομότερο δυνατόν και με τις μικρότερες επιπτώσεις για την χώρα μας.

Τζάκος Αντώνης
Γραμματέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.