Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λ.Βασιλειάδης για "Αθηνά": Κλείνει ένα κεφάλαιο που απασχόλησε πολλά χρόνια τους παραγωγούς


Οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που είχε ταλαιπωρήσει άδικα περίπου 1200 συμπολίτες μας παραγωγούς, μέλη της Ομάδας Παραγωγών "Αθηνά". Η ΑΑΔΕ απέστειλε οδηγία προς τις ΔΟΥ, σύμφωνα με την οποία ενημερώνονται για τη διαδικασία διευθέτησης των υποθέσεων των ενδιαφερομένων.

Με αφορμή τη θετική αυτή εξέλιξη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Από την πρώτη μέρα, το Υπουργείο Οικονομικών και ο αρμόδιος Υφυπουργός, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση και τελικώς έδωσε τη λύση. Κλείνει έτσι ένα κεφάλαιο που απασχόλησε πολλά χρόνια τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας.

Οι συντονισμένες ενέργειες της κοινωνίας των πολιτών αλλά και συναδέλφων Βουλευτών επί πολλά έτη, απέφεραν καρπούς και μας δείχνουν σήμερα ότι οργανωμένα και με ομοψυχία μπορούμε να υπερασπιστούμε καλύτερα τους πολίτες, να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά για την Πέλλα και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Κλείνει ένα κεφάλαιο που εσύ προσωπικά ασχολείσαι καιρό εεεεεε??????? Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα φτάνει καλό μου θα σκάσω από τα γέλια φτάνει Όχι αλλ' α ανέκδοτα και είναι και πετυχημένα γαμωτι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κύριε Βουλευτά, επιτέλους ένας ο οποίος δεν μιλά για προσωπική επιτυχία και συγχαίρει τους συναδέλφους που ασχολήθηκαν με το θέμα. Αυτό είναι το νέο ήθος, δείχνεις να πηγαίνεις πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.