Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη εκτός έδρας για το παιδικό τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών Roloplast


Με νίκη εκτός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα των Ίκαρων Γιαννιτσών την Κυριακή 8/3/2020, κερδίζοντας μέσα στην Γουμένισσα, το αντίστοιχο τμήμα με 42-58. Η ομάδα των Γιαννιτσών από την αρχή μέχρι το τέλος κυριάρχησε στο παιχνίδι παίζοντας όμορφο μπάσκετ τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Πιάνοντας όλοι οι παίκτες πολύ καλή απόδοση, βγάζοντας ενέργεια και πάθος μέσα στο γήπεδο, κατόρθωσαν να πετύχουν μία σπουδαία νίκη, που τους φέρνει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και φλερτάροντας έτσι με την δεύτερη θέση. Εδώ, θα πρέπει να αναφέρουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στην άψογη διαιτησία που υπήρχε καθ ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βλέπετε τα δεκανίκια του συμπολίτη μας, με τα φερέφωνα τους, δεν μπόρεσαν αυτή τη φορά να μας κόψουν τα φτερά.  
Ανδρέας Οκλαλιώτης: Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως αυτή της Γουμένισσας. Σήμερα τα παιδιά μας έκαναν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και με τη νίκη τους αυτή πλησίασαν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να δώσω συγχαρητήρια στην διαιτησία για την άψογη και αμερόληπτη συμμετοχή τους στον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη τους γονείς που ήταν και σήμερα στη Γουμένισσα και υποστήριξαν τα παιδιά και την ομάδα μας.


ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΜΙΝΙ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ROLOPLAST ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ!!

Αήττητο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Α΄ γύρο, το προμινι των Ίκαρων Γιαννιτσών  ROLOPLAST. Αυτή τη φορά, κέρδισε το αντίστοιχο τμήμα της Μελίκης, στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου, το Σάββατο 7/3/2020. Οι νίκες αυτές έκαναν περήφανους τόσο τους προπονητές όσο και τη διοίκηση του Συλλόγου . Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής πιάνει τόπο και βάζει τα θεμέλια για μελλοντικές διακρίσεις. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Μελίκη, αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας (2007), υπήρχε θέληση και πάθος, έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκε και ξετύλιξαν το πλούσιο ταλέντο τους. 

Σπόντης Νίκος : Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την θέληση και το πάθος που βγάζουν σε κάθε αγώνα. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει με αισιοδοξία και όρεξη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μελίκης και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο τουρνουά. Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που για ακόμη μία φορά γέμισαν με την παρουσία τους το κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.