Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώνεται απαγόρευση κυκλοφορίας - Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 18:00


Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και απόψε στις 6 ο πρωθυπουργός, με διάγγελμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει την απαγόρευση μετακινήσεων των πολιτών, στο πλαίσιο της λήψης ακόμη πιο δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στόχος είναι να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις που διαπιστώθηκαν από την Παρασκευή, ενώ θα επιτρέπονται μόνο αυτές προς εργασία, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Στις 19:00 οι υπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κοντοζαμάνης θα εξειδικεύσουν τα μέτρα πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως τη λειτουργία των τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας. Αναμένεται επίσης να ανακοινώσουν ότι οι πολίτες θα μπορούν με μηνύματα SMS , προς συγκεκριμένο αριθμό, να δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνονται.

Το έντυπο που θα συμπληρώνουν οι πολίτες που θέλουν να μετακινούνται για συγκεκριμένους σκοπούς, έδωσε η Πολιτική Προστασία. Πρόκειται για μια γραπτή (ή και ηλεκτρονική) δήλωση με συγκεκριμένα κουτάκια που θα συμπληρώνεται με ένα Χ από τον κόσμο.

Το έντυπο Δήλωσης μετακίνησης




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.