Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβάλλονται τα πλέι οφ της Super League- Αύριο η επικύρωση επειδή διαφωνεί ο Ολυμπιακός!


Οι εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού έχουν προκαλέσει την αναβολή των περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων, γεγονός που οδηγεί και την Super League στην αναβολή της έναρξης των πλέι οφ του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ωστόσο, επειδή η πλευρά του Ολυμπιακού αντέδρασε εκφράζοντας διαφωνία και ζητώντας να γίνουν κανονικά τα παιχνίδι. Έτσι, εφόσον δεν υπήρξε ομοφωνία για την απόφαση, το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) θα γίνει νέο Δ.Σ. στις 18:30 για την επικύρωση της απόφασης για αναβολή.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3) υπήρχαν συζητήσεις για την πιθανότητα της αναβολής των πρώτων ματς των πλέι οφ, τα οποία ούτως ή άλλως θα διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από τα μέτρα που ανακοίνωσε προ ημερών το Υπουργείο Υγείας.
Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές μέσω του ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν την αναβολή των πρωταθλημάτων προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μετά και από την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Έτσι στην Super League, έπειτα από τις επαφές που έλαβαν χώρα, αποφάσισαν την αναβολή της αγωνιστικής δράσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.