Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το YouTube μειώνει την ποιότητα των βίντεο σε όλο τον κόσμο λόγω κορωνοϊού


Τα δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν επιβαρυνθεί εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο κόσμος μένει σπίτι του λόγω κορονοϊού και η μόνη δίοδος εξόδου είναι το διαδίκτυο. Το YouTube αποφάσισε να προχωρήσει στην μείωση της ποιότητας των video σε όλον τον κόσμο.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η δημοφιλής πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο είχε προχωρήσει σε αυτή την πρακτική στην Ευρώπη από την περασμένη εβδομάδα, απαντώντας έτσι στις εκκλήσεις των ευρωπαϊκών φορέων για αποσυμφόρηση των δικτύων. Από σήμερα ισχύει για όλον το κόσμο.

Όλα τα βίντεο στην πλατφόρμα του YouTube θα προβάλλονται αυτόματα στην ανάλυση των 480p. Φυσικά όσοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν σε υψηλότερη ανάλυση θα μπορούν να επιλέγουν χειροκίνητα την ανάλυση που τους ταιριάζει.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Έχουμε και τη δικές μας του υπουργείου παιδείας να μιλάνε για τηλ εκπαιδεύσεις και ιστορίες τη στιγμή που σέρνονται τα πάντα στο δίκτυο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.