Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: 136 νεκροί, 17 νέα κρούσματα - 2.534 συνολικά στη χώρα μας


 Συνολικά 2.534 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα (το 55.5% αφορά άνδρες), όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, εκ των οποίων 17 είναι νέα. Από τα συνολικά κρούσματα, 580 σχετίζονται με ταξιδιώτες και 1.228 με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς, 43 είναι διασωληνωμένοι, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι άνδρες και οι 11 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Το 89% από αυτούς είχαν υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι. 65 ασθενείς βγήκαν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Συνολικά έχουν διενεργηθεί 66.094 εξετάσεις δειγμάτων για τον κορωνοϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε δύο ακόμα θανάτους λόγω του Covid- 19 στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ανεβαίνει στα 136. Ο μέσος όρος ηλικίας όσων έχασαν τη ζωή τους είναι τα 74 έτη, από αυτούς οι 36 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες. Το 90,4% από αυτούς είχαν υποκείμενο νόσημα ή ήταν άνω των 70 ετών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.