Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 35χρονος από κορωνοϊό – Τι λένε τα πρώτα στοιχεία


Τους 119 νεκρούς από τον κορωνοϊό μετά πλέον η Ελλάδα, καθώς τρία ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες (μετά την χθεσινή ενημέρωση Τσιόδρα).
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ κατέληξε στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» ένας 35χρονος. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως ο 35χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος μπήκε στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου με υψηλό πυρετό και δύο ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.
Ακόμη, κατέληξε ένας 75χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης. 
Το βράδυ της Δευτέρας λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για 116 νεκρούς είχε γίνει γνωστό ότι πέθανε και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είχε υποκείμενο νόσημα (καρδιολογικό πρόβλημα).
Ο επικεφαλής των ειδικών του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα σε 2.245.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.