Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας, τέλος το SMS στο 13033 από τις 4 Μαϊου


Την παράταση των μέτρων που ισχύουν σήμερα για την προστασία κατά του κορονοϊού μέχρι τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα περιοριστικά μέτρα εν συνόλω έλαβαν παράταση μέχρι 4 Μαΐου.
Όπως είπε, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης.
Πρόθεση της κυβέρνησης με την σταδιακή άρση των μέτρων που θα ανακοινωθούν στις 4 Μαίου είναι να καταργηθεί η υποχρέωση της αποστολής sms στο 13033 και των βεβαιώσεων από το forma.gov.gr. Στο ίδιο ζήτημα ανέφερε χαρακτηριστικά είναι πρόθεση μας να φύγουν τα SMS από την καθημερινότητα μας από τις 4 Μάιου και μετά.

Ο κ. Πέτσας ξεκίνησε την ενημέρωση με αναφορά στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την σε εξέλιξη συνεδρίαση του ΕΛΚ στην οποία μετέχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οι ηγέτες καλούνται να συζητήσουν την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων στα κοινά προβλήματα που γεννά για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της η πανδημία του κορονοϊού. Ένα από τα βασικά ζητήματα στη σημερινή ημερήσια διάταξη είναι η δημιουργία Ταμείου Ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας με την αξιοποίηση καινοτόμων χρηματοοικονομικών εργαλείων. Οι θέσεις της χώρας μας είναι γνωστές», τόνισε ο κ. Πέτσας. Εξήγησε ότι οι θέσεις αυτές αναπτύχθηκαν έγκαιρα από τον πρωθυπουργό στην κοινή επιστολή με άλλους 8 Ευρωπαίους ηγέτες προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Η πρώτη που αποτελεί και ακρογωνιαίο λίθο του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι η θέση αρχής ότι «τα κοινά προβλήματα απαιτούν κοινές λύσεις».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.