Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για 500 εφήβους


Ένα εξαιρετικά χρήσιμο δώρο στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα που μένουν σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κάνουν το Σωματείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece και η NN Hellas, που συνδημιούργησαν πριν από έναν χρόνο το πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού «My Career», παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση σε 500 εφήβους,  ηλικίας 15 έως και 18 ετών, στο  τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού του προγράμματος.

Οι έφηβοι μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο με μια απλή δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο  https://forms.gle/se8mmrCdfeGqCw6P6. έως και τις 10 Μαΐου. Για την ανάδειξη των νικητών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα και σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα tablet.

Το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, που είναι ένα από τα καλύτερα που προσφέρονται στην Ελλάδα και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα «My Career», ολοκληρώνεται μέσα σε μία ώρα.  Οι ερωτήσεις είναι επιστημονικά μελετημένες, ώστε να βγαίνει ένα πολύ αξιόπιστο αποτέλεσμα για τις κλίσεις και τις επιθυμίες του παιδιού που είναι πιθανό να μην ορατές από τις επιδόσεις του στο σχολείο και την προσωπικότητά του.  Το τεστ πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το Μάιο του 2019 σε Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφέρειας, χωρίς κανένα κόστος για τα παιδιά και τα σχολεία. Έχει ήδη βοηθήσει ουσιαστικά πάνω από 650 παιδιά σε ακριτικές περιοχές της χώρας να εντοπίσουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους,  για να επιλέξουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον σύνδεσμο  mycareer-ja.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.