Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 52χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης


Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο 52χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης σε χωριό της Σκύδρας, ύστερα από την απολογία του στον ανακριτή της Έδεσσας.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ότι ο 52χρονος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την υποχρέωσή του να εμφανίζεται μια φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στον αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Επίσης του απαγορεύθηκε η προσέγγιση σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από την ανήλικη και την οικογένειά της. 

Θυμίζουμε ότι την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας, όταν εντόπισε την κόρη της σε άσχημη κατάσταση, καθώς φέρεται το βράδυ της περασμένης Κυριακής να είχε κακοποιηθεί και βιασθεί από τον 52χρονο γείτονά της.  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δεν σημαινει απολυτως τιποτα το οτι αφεθηκε ελευθερος...στο 95% αντιστοιχων περιπτωσεων αυτη η πρακτικη δυστυχως ακολουθειται.. θα κριθουν ολα στη δικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και συγχαρητήρια!!!
    Είναι προς παράδειγμα να ακολουθήσουν κι άλλοι προς βιασμούς.
    Καρατζοβα κόψε την λογοκρισία. Δεν βρίζω, αντιθέτως τους συγχαίρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαυροβούνι και ελληναραΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι ειμαστε προσφυγες
    Σε αυτον τον πλανητη
    Φιλικα Νκος Δημακας
    Www.nikosdimakas.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.