Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γαλατάδες: Τραγικός θάνατος 58χρονου αγρότη στο χωράφι


Τραγική κατάληξη είχε η απογευματινή εργασία στο χωράφι του για έναν 58χρονο αγρότη στην περιοχή των Γαλατάδων του Δήμου Πέλλας.
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έκανε φρεζάρισμα στο χωράφι του και ύστερα από λανθασμένο χειρισμό του γεωργικού μηχανήματος της φρέζας, ο άτυχος αγρότης, κάτοικος Γαλατάδων με καταγωγή από τον Άγιο Λουκά, τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην φρέζα και το τρακτέρ.
Τον 58χρονο εντόπισαν διερχόμενοι συγχωριανοί του, οι οποίοι προβληματίστηκαν από το γεγονός ότι, ενώ το τρακτέρ βρισκόταν σε λειτουργία, δεν φαινόταν πουθενά ο οδηγός του. Όταν έσπευσαν στο χωράφι του, που είναι παρακείμενο σε δρόμο, τον εντόπισαν νεκρό. Στο σημείο έφθασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.  

*φωτο αρχείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.