Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέσσερις ακόμη θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες - Στους 63 οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό


Στους 63 ανέρχονται οι νεκροί στη χώρα μας από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού, καθώς το βράδυ της Παρασκευής τέσσερις ακόμη συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν 68χρονο άνδρα στο νοσοκομείο Αττικόν, έναν άνδρα 41 ετών που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και δύο γυναίκες 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα αντίστοιχα.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 59 νεκρούς και 99 νέα κρούσματα. Τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού έχουν διαμορφωθεί σε 1.613. Την ίδια στιγμή 92 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη, όπως ανέφερε ο λοιμωξιολόγος. Επιπλέον 11 άτομα αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ. Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε, επίσης, πως μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί 22.437 εργαστηριακά τεστ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.