Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους 70 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα


Στους 70 ανέρχεται πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην χώρα μας, καθώς σήμερα κατέληξαν ακόμα δύο άτομα.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 75χρονο άνδρα από την Κέρκυρα, ο οποίος κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο ηλικιωμένος  είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την περασμένη Πέμπτη.
Η κατάστασή του αρχικά είχε σταθεροποιηθεί, όμως, από το απόγευμα του Σαββάτου επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα ν' αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται και η σύζυγος του 75χρονου, επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού.
Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που καταγράφεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού.
Επίσης, σήμερα το πρωί κατέληξε 89χρονη, θετική στον κορωνοϊό, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Καστοριάς, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στον Νομό, στους 9.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.