Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχής ψηφιακή επικοινωνία μέσα από τις δομές του δήμου Έδεσσας


Μετά την αναγκαστική αναστολή λειτουργίας δημοτικών δομών για το κοινό, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας, επέκτεινε άμεσα την ψηφιακή αναβάθμιση των δομών της, καλύπτοντας τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από αυτές τις νέες συνθήκες,  δίνοντας μια νέα δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους  πολίτες, τους  επισκέπτες,  τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.

Επεκτάθηκε και εμπλουτίστηκε η υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» η οποία βοηθά μέσω τηλεφωνικού κέντρου και μέσω της ψηφιακής του πλατφόρμας, όσους έχουν ανάγκη φροντίδας και εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΔΑΠ Μπατάνι δημιουργήθηκε η δράση της τηλε – επικοινωνίας και τηλε – απασχόλησης όπου τα μικρά μας «Μπατανόπαιδα», θα έχουν προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις, έτσι ώστε να μην χάσουν την επαφή τους με τις δασκάλες, τους φίλους τους αλλά και τις δράσεις του ΚΔΑΠ Μπατάνι.


Παράλληλα, το Παραγωγικό Εργαστήρι ΑΜΕΑ «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ» και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» είναι και αυτές δυο δομές που συνεχίζουν να εργάζονται και να διατηρούν την πολύτιμη επαφή με τους ωφελούμενους και τις οικογένειές τους .

Σταδιακά αναβαθμίζονται όλες οι υπόλοιπες δομές της Δημοτικής Επιχείρησης. Κανένας μόνος, αλλά όλοι μαζί, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να διατηρήσουμε την επικοινωνία που τόσο έχουμε ανάγκη.   

Περισσότερες πληροφορίες στο www.edessacity.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.