Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Μίντσης για την αρδευτική περίοδο: Ψηφίζουμε χωρίς να συζητήσουμε για την ορθή λειτουργία της υπηρεσίας


Την θέση της δημοτικής παράταξης "Αλμωπία Ψηλά", στο θέμα της ημερήσιας διάταξης, «Καθορισμός αρδευτικής περιόδου έτους 2020, τομέων άρδευσης αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης», εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μίντσης, στην δια περιφοράς χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Η τοποθέτηση έχει ως εξής: 

"Σχετικά με το τρίτο θέμα της συνεδρίασης ΔΣ της 31/03/2020 «Καθορισμός αρδευτικής περιόδου έτους 2020, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης» η θέση της παράταξης μας έχει ως εξής :

Tο θέμα αυτό βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη της προηγούμενης συνεδρίασης και ως Δημοτικός Σύμβουλος πρότεινα την αναβολή του θέματος με την δέσμευση να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα «Κατάθεση προτάσεων για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της υπηρεσίας άρδευσης και τοποθέτηση πλαισίου λειτουργίας της υπηρεσίας ώστε να καταστεί βιώσιμη και να αποκτήσει αναπτυξιακό χαρακτήρα» στην οποία θα έπρεπε να κληθούν όλοι οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Αυτονόητο είναι πως σκοπός της πρότασης αυτής δεν ήταν να πληγεί η παράταξη του Δημάρχου . Σκοπός της πρότασης ήταν να προκληθεί μια συζήτηση κατά την οποία όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχοντας το βάρος της ευθύνης , θα έκαναν τις προτάσεις τους και θα καταλήγαμε σε ένα ορθό πλαίσιο λειτουργίας της υπηρεσίας άρδευσης ώστε και οι αγρότες μας να μπορούν να έχουν τις παροχές που πρέπει αλλά και ο Δήμος να εισπράττει τα χρήματα που πρέπει.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και καλούμαστε πάλι να ψηφίσουμε για ένα θέμα χωρίς να έχουμε βάλει το πλαίσιο της ορθής λειτουργίας της υπηρεσίας. Με επιφύλαξη δηλώνουμε πως παρέχουμε θετική ψήφο και οι έξι σύμβουλοι της παράταξης Αλμωπία Ψηλά ευελπιστώντας πως Δήμαρχος θα αξιολογήσει καλύτερα την πρόταση μας στο μέλλον και θα προκαλέσει αυτήν την συνεδρίαση .

Όλοι μας το καλό του Δήμου θέλουμε και η πολιτική μας ως παράταξη πάντοτε είχε τέτοιο πρόσημο 

ΜΗΝΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.